Gratis levering vanaf €50,-

Reistoilet

Bent u op zoek naar een (elektrische) bidet voor op reis? Dan biedt onze handzame reistoilet de oplossing. Onze gebruiksvriendelijke en praktische reistoiletten neemt u gemakkelijk mee, waar u ook naartoe gaat. Stop de bidet in uw rugzak, handbagage of toilettas en u heeft altijd uw eigen bidet bij de hand. Ideaal om mee te nemen op vakantie, een dagje weg of een lange zakenreis. Gaat u regelmatig de deur uit? De draagbare toilet reist met u mee. Dit is vooral handig als u geen bidet op openbare toiletten treft. Wanneer u eenmaal bent gewend aan het comfort van een douchewc, dan wilt u niet meer zonder. Met een reistoilet heeft u altijd een hygiënische wc voor onderweg. Deze frisse reisaccessoire is niet alleen voor onderweg bedoeld, maar is ook ideaal voor thuisgebruik. Ouderen met een beperkte mobiliteit of vrouwen in hun menstruatieperiode ervaren veel gemak met een reistoilet.

Knijpbare reistoilet

verkrijgbaar in: blauw & roze

Reistoilet op batterijen

verkrijgbaar in: roze & wit

Oplaadbare reistoilet

verkrijgbaar in: rood, blauw & zwart

Reistoilet met hygiënische sproeier

Een reistoilet is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, van elektrische modellen tot een knijpbare uitvoering. De populairste modellen zijn de reistoilet op batterijen en de oplaadbare reistoilet (oplaadbaar met een kabel). 

  1. Vult eerst het reservoir met water. U bepaalt zelf de gewenste temperatuur door koud of warm water te gebruiken. 
  2. Selecteer vervolgens de waterstraalstand, zodat u het water zachtjes of harder uit de toilet sproeit. De zachte optie is perfect voor de vaginale zone en de harde stand is voor het effectief reinigen van uw onderlichaam. 
  3. Vervolgens klapt u de sproeier uit en brengt u de ergonomische reistoilet tussen uw benen. De douchearm van de toilet heeft een 180 graden draaibereik, zodat u altijd in de juiste richting sproeit. 

Omdat alle reistoiletten een compact formaat hebben, is de bidet met 1 hand te bedienen. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uzelf te ondersteunen. Wilt u graag een reistoilet kopen, maar wilt u niet te diep in de buidel tasten? Onze knijpbare toilet is een betaalbare en praktische oplossing. Kortom, de draagbare toiletten van Reisbidet geven u een fris gevoel, waar u ook gaat.

Wat zeggen onze gebruikers?

Lila van Doorn
Lila van Doorn
Lees verder
Vandaag probeerde ik voor het eerst de reisbidet. Hoewel ik in eerste instantie sceptisch was, ben ik erg enthousiast! De reisbidet vul je eenvoudig met water uit de kraan of onderweg met water uit een waterflesje. Dit kan met koud of warm water, wat je zelf prettig vindt. Nadat naar het toilet bent geweest, zet je met één handige druk op de knop de handdouche aan tot je fris en schoon bent.
Lisette Vaarsma
Lisette Vaarsma
Lees verder
Na mijn eerste zwangerschap was de toiletgang een ramp. Tijdens de tweede zwangerschap werd ik gewezen op een reisbidet. Zonder veel verwachtingen heb ik deze aangeschaft en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan iedereen die zwanger is aanraden om deze aan te schaffen, een het zou een fijne toevoeging aan een kraampakket.
Peter van Zeist
Peter van Zeist
Lees verder
Echt een top product, kon deze mee op vakantie nemen en met een fris gevoel op pad gaan. Mijn complimenten aan Reisbidet, na thuis al een bidet aangeschaft te hebben kon ik niet zonder een bidet op vakantie.